söndag 10 augusti 2014

Sista söndagen på semestern

Imorgon, måndag är det dags igen - tillbaka till jobb efter all ledighet! Denna sommar har varit helt underbar - temperaturmässigt och vädermässigt (om man inte älskar att det regnar hela tiden). 
Dagarna och kvällarna har verkligen varit så man kunnat utnyttja dem till fullo. Barnen har kunnat sitta ute på kvällarna och titta på film på datorn, jag har suttit ute och bloggat och läst om kvällarna. Dag tid har det badats växelvis i poolen och i havet.
Det känns lite vemodigt att ledigheten är slut - då är det väl höst?
Men jag har förhoppningar om att det kommer att hålla i sig lite till och med dessa fina kvällar kan man ju fortsätta njuta...!

Och det är ju inte utan att man fortfarande går och funderar på en del projekt med tomten/trädgården. Mannen håller på att avsluta stenläggningen på uppfarten. Likaså lägger han sista touchen på det som ska bli en bädd i det blivande växthuset. Saker börjar falla på plats och ta form. 

Vad gäller växtligheten är jag nöjd med mina jätteverbena vid trappan till husets entré. Mandelmanns hade ett helt "hav" av dem och till nästa år kanske det ska vara en hel planteringslåda fylld med dem vid trappen? Gillar verkligen denna ståtliga växt!


 Visst skulle det bli bra med en planteringslåda (platsbyggd kruka) här vid trappens sida?

Inga kommentarer: