lördag 12 juli 2014

Lounge

 Lounge - som substantiv: vardagsrum, salong, slöande. Som verb: lata sig, slöa. Synonymer är: områden att vänta på, soffa
För mig är lounge en soffa, ett område där man kan ligga och ta igen sig, lata sig, bara vara helt enkelt.
När det gäller trädgården gillar jag att det finns olika rum/områden med olika sittplatser eller ställen att "hänga på", att sitta och bara vara.
Nu har vi ytterligare en sådan plats i vår trädgård!!
 I fredags eftermiddag började min man bygga på en hörnsoffa bakom entretrappen. Förra året pratade vi om att det skulle byggas en sådan på trädäcket, men på den tilltänkta platsen står numera vår hammock.
Bakom vår trapp har det de senaste två åren mest varit en uppställningsplats, för vinterdäck, för ved, för stenar som ska läggas, för grillen och för en del leksaker.
Vi kom fram till att det var en bra plats för en bänk eller soffa. Det som stod där rensades bort och så började han bygga.
Idag , lördag, byggde han den färdigt! Så här blev bänken, dock utan att kuddarna är på plats.
ock så här blev den med kuddarna på plats. Kuddar som köptes förra sommaren för soffans som skulle byggas på trädäcket...
Mycket nöjd med den nya fina och sköna plats i trädgården.
Jag hann med att sitta lite och läsa lite tidning samt bok för minsta sonen innan det välbehövliga regnet kom i eftermiddags.

Inga kommentarer: